THE RIGHT PLACE FOR HUMAN SOLUTIONS


Het Nieuwe Werken

Activiteit gerelateerd werken is mooi, maar wat heb ik als directeur van dit bedrijf dan allemaal nodig? En wat zijn de punten waaraan ik vooral aandacht moet besteden? Voor u een uitdaging, voor ons bekend terrein!

Om onroerend goed in m² zo optimaal mogelijk te benutten zien we een vlucht naar kantoorinnovatie. Een diversiteit aan werkplekvormen, werkplekinrichting gebaseerd op een vooraf bepaalde bezettingsgraad, en activiteit gerelateerde werkplekken. Concentratietaken worden in concentratiewerkplekken (cocon, cel, cockpit) uitgevoerd. Communicatie taken in team-/project-/overlegruimten. Loungeplekken voor even ‘aanlanden’ met een laptop of overleg in klein gezelschap. Het Nieuwe Werken (wat inmiddels al niet zo nieuw meer is) blijft nog steeds veel vragen oproepen. Consultancybureau Ergonomics@WORK helpt u bij het zoeken naar antwoorden. Onze ervaring als partner in tal van projecten zorgt ervoor dat u weloverwogen keuzes kan maken met betrekking tot de inrichting.

Hoe eerder u ergonomie meeneemt in uw overwegingen bij de kantoorinnovatie, hoe beter het eindresultaat. Wacht dus niet met het inzetten van Consultancybureau Ergonomics@WORK als uw partner. Voor u het weet zijn wijzigingen constructietechnisch niet meer door te voeren of kosten ze enorm veel geld!

Gerelateerde Items.

Loading

Werkplek onderzoek Kantoor

Werkplek onderzoek  Kantoor

Kantoor inrichting

Kantoor inrichting