THE RIGHT PLACE FOR HUMAN SOLUTIONS


Ergonomics@WORK

Consultancybureau Ergonomics@WORK onderzoekt en analyseert uw werkomgeving op ergonomische verbeteringen. Geen half werk maar een gedegen aanpak. Komt u er zelf niet uit? Wij helpen u graag!

Bedrijf

Consultancybureau Ergonomics@WORK is begonnen in 2006 als bedrijf gericht op ‘de menselijke maat’ als uitgangspunt. Vanuit de jarenlange ervaring in arbodienstverlening die door de eigenaar als ergonoom was opgedaan, werd het bedrijf een succes. Met een visie van ‘What you see is what you get’, werd het bedrijf in de loop van de jaren een graag geziene partner bij het oplossen van veelal lastige situaties. Transparante offertes, geen verborgen addertjes. Binnenlandse- en buitenlandse opdrachten werden met hoge kwaliteitsstandaard uitgevoerd.


Waarom kiezen klanten voor ons?

Vragen op het gebied van ergonomie en werkplekinrichting zijn aan de orde van de dag. Waarom gaan klanten met Consultancybureau Ergonomics@WORK in zee?

Hieronder staan een aantal kenmerken waar onze klanten voor komen en blijven!

Kennis en ervaring

Kennis en ervaring zijn onontbeerlijk bij het uitvoeren van (complexe) ergonomie opdrachten. Gezien de ruime ervaring die Consultancybureau Ergonomics@WORK heeft opgebouwd, vertrouwen onze klanten daar blindelings op!

Luisteren

Consultancybureau Ergonomics@WORK  kan van alles panklaar aanbieden, maar wij vinden maatwerk van groot belang. Ook onze klanten vinden het prettig dat hun visie en ambitie worden meegenomen in de uiteindelijke opdracht. Vandaar dat wij onze diensten en producten veelal modulair opbouwen.

Afspraak is afspraak

Niets is vervelender dan er later achter komen dat iets anders is opgeleverd dan van te voren is overeengekomen. Consultancybureau Ergonomics@WORK heeft ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel staan. Wat niet wil zeggen dat wij achteraf in samenspraak met u niet verfijningen kunnen doorvoeren!

Stiptheid

Opleveren van ergonomische (deel)opdrachten vergt een goed agendabeheer. Deadlines zijn van groot belang bij o.a. nieuwbouwprojecten. Consultancybureau Ergonomics@WORK weet dat stiptheid in opleveren cruciaal kan zijn. Wij houden ons er dan ook aan!


Wat klanten zeggen

Fijn dat alles overzichtelijk wordt gepresenteerd in een goed rapport. Het heeft ons enorm geholpen naar onze klant!

Jan van Noort, BYD – Rotterdam