THE RIGHT PLACE FOR HUMAN SOLUTIONS


FAQ

Op deze pagina staat een greep van vragen die wij krijgen. Staat uw vraag er niet bij neem dan gewoon contact met ons op om uw vraag te kunnen stellen.

Op onze website staat onder ‘Diensten’ een greep uit de meest voorkomende diensten. Daarnaast horen wij graag van u of wij u kunnen helpen met andere thema’s of onderwerpen op het gebied van ergonomie.

De snelste weg om een offerte te krijgen is de telefoon pakken en ons bellen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om ons alvast wat voorinformatie te geven via ons contactformulier. Zodra u die naar ons verzonden heeft, nemen wij contact met u op over de invulling van de offerte. Deze offerte is vanzelfsprekend vrijblijvend. Pas na ondertekening van de definitieve offerte zijn wij uw partner.

Het gemakkelijkst is bellen naar 06-13132267. Is daarop niet direct contact te krijgen, spreek dan uw naam en telefoonnummer duidelijk in. Zodra er gelegenheid is nemen wij contact met u op.

Nee hoor. Ook voor 1 werkplekonderzoek komen wij naar uw bedrijf. Voor auto werkplekonderzoek kunnen we ook in goed overleg een goede plaats afspreken.

Bijna al onze adviesdiensten worden op maat gemaakt en zijn modulair op te bouwen. Dat maakt het nagenoeg onmogelijk om overal een prijs bij te plaatsen. Maar als u ons belt of via het contactformulier benadert, dan maken wij een plan op maat inclusief daarbij behorende investering.

Wij werken nauw samen met een kwalitatief hoogwaardig adviesbureau op het gebied van veiligheidsvraagstukken. Het staat u vrij om de vraag aan ons voor te leggen, dan bespreken wij dit met onze partner.

Ja, dat is zeker een goed idee. Hoe eerder ergonomie betrokken wordt bij nieuwbouwplannen, hoe beter het eindresultaat. Zo komt u niet voor vervelende situaties te staan.

Het antwoord op de vraag niet gevonden?

Als jet antwoord op je vraag niet bij de FAQ te vinden was, stel hem dan via ons contactformulier. Ook als je meer informatie nodig hebt, dan het gegeven antwoord kan je langs deze weg contact met ons opnemen.